Sådan bliver du leder for din chef (For medlemmer)

Del:
Oplæg og debat med mjødsmagning v/ kommunikationsrådgiver (og brygmester) Karin Sloth

Håndværkeren, Hersegade 9, 4000 Roskilde

30. marts 2016. Kl. 17 til 19
Arrangør: DJ Kommunikation
Pris: Gratis men tilmelding nødvendig

Det er helt i orden at være dygtigere og klogere end sin chef. En af de nye strømninger indenfor ledelse at begrebet ”at lede opad.” På ledelsesplan anerkender man (i hvert fald i teorien,) at det er alle tiders, hvis medarbejderne er klogere end deres ledelse. Som medarbejder har man ofte fingeren på pulsen, ved hvad, der rør sig blandt kolleger, kunder og rent fagligt. Det er her, at det bliver værdifuldt for organisationen, at den enkelte medarbejder bliver dygtig til at lede opad. Men hvordan gør man i praksis? Og hvad hvis ens leder ikke er klog nok til selv at forstå, hvordan hun udnytter sine kloge medarbejdere?

Det er aftenens tema. Karin Sloth lægger ud med et oplæg og lidt teori – og så skal vi ellers diskutere konkrete cases og mulige løsninger over et glas prisvindede Snoremark Æblemjød. Foruden at være ekspert på ledelse og kommunikation er Karin Sloth nemlig også danmarksmester i mjødbrygning og har etableret eget bryggeri. Da mjød ifølge mytologien sikrer visdom og veltalenhed, så skal vi selvfølgelig nyde smagsprøver af de gyldne dråber.

Så kom og del dine gode eksempler, frustrationer og få inspiration til nye måder at nå dine mål som ”under-leder”.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kommunikation og Sprog og DJ Kommunikation. Arrangementet er åbent, og det er gratis at deltage for alle medlemmer af DJ.

DJ Kommunikation yder transporttilskud svarende til lavest pris med offentlige transportmiddel til medlemmer af specialgruppen, der bor udenfor Roskilde Kommune.

Her kan du tilmelde dig Sådan bliver du leder for din Chef!

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning. DJ Kommunikation refunderer transportudgifter for egne medlemmer, der bor uden for Roskilde Kommune, svarende til billigste offentlige transportmiddel.

Der er begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Tilmeldingsfristen er den 22. marts 2016 kl.16 og afbud skal sendes til event@journalistforbundet.dk.

Kontakt

Lene Sparsø Thygesen
Lene Sparsø Thygesen
Hovedbestyrelsesmedlem
Telefon: ..
Mail: lenesparsoethygesen@gmail.com

Valgt til hovedbestyrelsesmedlem på delegeretmødet 2015

Se profil

Relateret indhold

Søg økonomisk støtte
Hvis du står med et kommunikationsfagligt projekt på hænderne, men mangler midler til at få enderne til at mødes, så er der hjælp at hente hos DJ Kommunikation.
Læs mere
Støtte
Hvis du står med et kommunikationsfagligt projekt på hænderne, men mangler midler til at få enderne til at mødes, så er der hjælp at hente hos DJ Kommunikation.
Læs mere
Skriftlig beretning
DJ Kommunikation 2015-2016: Den skriftlige beretning
Læs mere

Relaterede nyheder

Året eller årtiets generalforsamling
DJ Kommunikation har det seneste år arbejdet på at stable en anderledes, overraskende og inspirerende generalforsamling på benene.
Læs mere
Forslag til vedtægtsændringer
Bestyrelsen foreslår ændring af vedtægterne for DJ Kommunikation. Vedtægterne er senest blevet ændret den 27. februar 2013.
Læs mere
DJ som fagforbund for kommunikatører
Indstilling
Læs mere

Arrangementer

Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
Grundlæggende webudvikling med HTML og CSS (DJ rabat)
Kurset henvender sig til journalister, fotografer, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere
Læs mere
DJ Akademi - Styrk organisationens interne kommunikation
- Med dig selv som strategisk spydspids! Her er kurset, som giver dig redskaber og viden, der ruster dig til at arbejde med intern kommunikation i organisationen. Du får argumenter og...
Læs mere